Mindent a Betakrylről.

gallery/article_img0178_boccette-2

Miből készül a BETACRYL ?

A Betacryl® kémiai összetételének köszönhetően mind a termelésben, mind a napi felhasználásban, soha nem keletkeznek légszennyező anyagok. Nagy százalékban újrahasznosított anyagokból áll.
A Betacryl® rendkívül egyszerűen tisztítható, köszönhetően az anyag homogenitásának egész vastagságában.
A Betacryl nem porózus és antibakteriális "természetes" módon, anélkül, hogy specifikus kémiai adalékanyagokat adnának hozzá, miközben mikrobiológiai folyamata révén folyamatosan csökkenti a mikrobák életképességét napi használatban.
A Betacryl® gyulladásgátló, önkioltó és nem termel mérgező gázokat: ezek a tulajdonságok teszik lehetővé  a Betacryl® számára a B S1 d0 tanúsítványt a teljes termékválasztékra.

gallery/article_dsc_9110

Betackryl megmunkáslása:

Bár a BETACRYL® nagyon hasonlít a kőhöz, egyszerűen megmunkálható hagyományos szerszámokkal és asztalosipari gépekkel.
Az egyszerű csiszolási műveletek lehetővé teszik különböző felületek kialakítását, matt-tól a fényesig.

Hőformázhatóság:

Nincs olyan anyag, amely ugyanolyan sokoldalú, mint a Betacryl®. Hő hatására meglágyul (hőformálható) így lehetőség van ívelt formákat készíteni, amelyekkel nagy esztétikai hatást lehet elérni. Természetesen a  hőközlés megszűnése után az elkészült idom visszanyeri a beavatkozás előtti szilárdságát.

gallery/gallery_london__1_

Sokrétű felhasználás:

A BETACRYL® tulajdonságai lehetővé teszik, hogy más anyagokkal (például acél és más típusú fémek, antik vagy furnérozott fa, üveg, beton és gyanták) sikeresen kombinálják. Így sokrétű felhasználásra add lehetőséget. .

Láthatatlan illesztés:

A BETACRYL® különleges kötésekkel ragasztható. Ez a "hegesztési" folyamat, amelyet kétkomponensű ragasztóval garantálnak, lehetővé teszi a különböző BETACRYL® elemek közötti láthatatlan illesztéseket.

gallery/gallery_31

Különleges fényhatások elérése:

Vannak speciális fényáteresztő lapok, melyek alkalmazásával, rejtett megvilágításával különleges hatásokat érhetünk el.

gallery/article_medico

Steril, antibakteriális:
A BETACRYL® nyersanyag-formula "természetes" módon aszeptikus és antibakteriális hatású. Specifikus kémiai adalékanyagok hozzáadása nélkül.
Ezért ideális az egészségügyi, orvosi és élelmiszer-ipari területeken is.

gallery/article_img_4694

Kültéri használhatóság:

A BETACRYL® termelésben használt nemes nyersanyag (alumínium-trioxid és tiszta akril) kiváló színstabilitást biztosít még a kültéren is.
A tesztek szabad szemmel nem észlelhető kromatikus változásokat mutatnak, normál klimatikus és légköri viszonyok közt.