Termékek

BETACRYL® Pure Acrylic Stone

A BETACRYL® Pure Acrylic Stone egy szilárd felületű anyag, amely kb. kétharmada alumínium-hidroxidot, egyharmad részben akrilgyantát és természetes pigmenteket tartalmaz. Az alumínium-hidroxid különleges erőt ad a terméknek, az akrilgyanta minősége biztosítja a tisztaságot, az élelmiszerekkel való érintkezés alkalmasságát, a vízállóságot és a színstabilitást.

Táblaméretek és színek

Tábláink különböző vastagságban és táblaméretekben érhetőek el

Kész termékek

Konyhai mosogató medencék, fürdőszobai mosdók, szabadonálló mosdók, fürdőkádak

Egyedi termékek

A Betacryl® sokoldalúan felhasználható, nagyfokú szabadságot biztosítva ezzel a tervezőknek.
Annak ellenére, hogy a BETACRYL® főbb tulajdonságait tekintve, a természetes kőhöz hasonlít, javítható, helyreállítható és famegmunkáló eszközökkel is alakítható. Szinte látszó illesztés nélkül lehet nagy felületeket előállítani, a hőformázhatósági tulajdonsága lehetővé teszi íves felületek létrehozását, teljes szabadságot biztosítva ezzel a tervezők minden elképzelésének megvalósításához.
A BETACRYL® megfelel az Euroclass B-s1-d0 szabványoknak.

A BETACRYL® Pure Acrylic Stone egy szilárd felületű anyag, amely kb. kétharmada alumínium-hidroxidot, egyharmad részben akrilgyantát és természetes pigmenteket tartalmaz. Szinte látszó illesztés nélkül lehet nagy felületeket előállítani, a hőformázhatósági tulajdonsága lehetővé teszi íves felületek létrehozását, teljes szabadságot biztosítva ezzel a tervezők minden elképzelésének megvalósításához.